sportdartsclub
Közvetítés
 
DARTS
 
Menü
 
Utánpótlás
 
Hírek

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Sport DC a Magyar Darts Ligában

  2011.02.17. 18:57

Utánpótlás versenyen jártunk

  2011.02.14. 18:49
Szombaton rendezték a Budapesti Diákolimpiát szeretett sportágunkban. Klubunkat egyedül csak Darányi Timon Tamás, ifi-csapatkapitányunk képviselte. Tamás az előzetes várakozások alapján győzött is az 5-6.  korcsoportban és ezzel megszerezte első győzelmét azóta, hogy klubunkba igazolt. Gratulálunk, Tamás!

 

Pomper Adrián, utánpótlásunk kiemelkedő tagja

  2011.02.10. 14:07

Pomper Adrián győzelmével zárult a Veszprém megyei steel utánpótlás bajnokság IV. fordulója, ezzel tovább növelte előnyét a megyei ranglistán. A verseny kezdetekor Adrián az elmúlt 3 forduló után a ranglista előkelő első helyét tudhatta magáénak. Stabil, magabiztos játékkal haladt előre, és a döntőben a ranglista 2. helyezettjét, Dobos Bencét utasította maga mögé. Szorgalmas edzésmunkája ismét megmutatkozott, hiszen Adrián egész nap kiegyensúlyozott, határozott játékkal, leg veszteség nélkül nyerte meg a versenyt, ahol nem csak a magas kiszállókat (136,103), hanem egész napi játéka alatt, a felnőtt versenyt is beleértve 5 db 180-at is dobott. Gratulálunk Adrián, csak így tovább!

 

Sport DC a Vasas Darts Ligában

  2011.02.10. 00:11

A Vasas Darts Liga IV. fordulóját nem tudtuk vereséggel zárni. Ez a forduló hozta számunkra a házi bajnokság részt. Zoli és Zsolti ezen az estén egymással küzdött. Darányi Zoltánnak kétszeres gratuláció is jár! Egyrészt a győzelemért, másrészt ezen a versenyen nyújtott teljesítménye a torna jelenlegi átlagrekordja.

Mészáros Zsolt (69,66) 1:6 Darányi Zoltán (85,16)

Bezzeg Nándor - PDC 2011

  2011.01.26. 21:04
Bezzeg Nándor a hétvégén megkezdi 2011-es PDC turnéját. Örvendetes hír, hogy az idei évben teljes európai turnét fog teljesíteni, plusz minimum egy angliai versenyre is lesz lehetősége az előzetes tervek szerint. Nándinak. PDC pályafutása során ez lesz az első év mikor „azonos” feltételek mellett lesz lehetősége felvenni a versenyt Európa legjobbjaival.

Utánpótlás versenyen jártunk

  2011.01.24. 22:51
Lezajlott a 2010-2011-es Utánpótlás Országos Bajnokság 2. fordulója. Klubunk 9 fővel képviseltette magát.

Sport DC a Vasas Darts Ligában

  2011.01.20. 15:17

Új igazolásunkból adódóan már két fővel vagyunk képviselve a Vasas Darts Ligában. Darányi Zoltánnak köszönhetően most már győzelmet is tudunk felmutatni, Mészáros Zsolt továbbra is gyengélkedik.

Darányi Zoltán (71,81) 6:1 Végső János (70,75)

 
Mészáros Zsolt (65,41) 2:6 Melisek Zsolt (68,77)
 

Sport DC a Magyar Darts Ligában

  2011.01.20. 15:13
Másodjára rendeztünk MDL-fordulót teljes sikerrel. 21 fő adta le nevezését és versenget ezen az estén. A döntő két éljátékosunk személyébenBezzeg Nándor és Mészáros Zsolt vívta, a mérkőzés Nándi 4-2 arányú győzelmével zárult.

Nemzeti Bajnokság IV. forduló

  2011.01.16. 23:51

Nem lehet panaszunk a hétvégi Nemzeti Bajnoki forduló eredményeire. A legjobb 4 közé 3 játékosunk került! Mivel magas létszámmal érkeztünk, még a szerencse is elpártolt tőlünk, sorban egymást voltunk kénytelenek búcsúztatni. Nándi Palit, Tomit és Zsoltit búcsúztatta, míg Tomi Medárdot.

Irány a Nemzeti Bajnokság

  2011.01.14. 23:15

Ismét teljes létszámmal képviseljük kulbunkat a Nemzeti Bajnokság IV. fordulóján. Kihívásokkal teli verseny lesz ez számunkra. Maximumot kell, hogy nyújtsunk!

Férfi egyéni: Bezzeg Nándor, Darányi Tamás, Darányi Zoltán, Németh Zoltán, Mészáros Zsolt, Orbán Péter, Vereczkey Lajos, Venkei Pál, Walde Mihály, Ziegenhám Medárd

Női egyéni: Kiss Viktória, Vereczkey Dorottya

Férfi páros: Bezzeg Nándor – Vereczkey Lajos, Darányi Tamás – Darányi Zoltán, Németh Zoltán – Mészáros Zsolt, Venkei Pál – Orbán Péter, Ziegenhám Medárd – Kiss Viktória

Női páros: Vereczkey Dorottya – Kautzky Nóra

Hajrá Sport DC!

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Sport DC Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Támogatóink

 

 

 
Linkek

DartsBlog

Magyar Darts Szövetség

Dartsvilág

 
Látogatottság
Indulás: 2010-08-03
 

Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!